Koeienhuiden in gebruik

Koeienhuiden zijn makkelijk in onderhoud, gewoon met water of met groene zeep.  Het is een natuurlijk product en een beetje afnemen met vochtige doek houdt de huid soepel, voorkomt dus uitdrogen.

In het gebruik zal de huid waar gezeten wordt slijtplekken gaan vertonen. Dit is inherent aan zitten op koeienhuid. Het slijtageproces start op het moment van gebruiken. Afhankelijk van de huid zal dit sneller of langzamer gaan, dit kunnen wij echter niet aangeven.

In al die jaren dat wij deze banken al produceren hebben wij weinig banken terug gehad om te herstofferen. Wij worden soms zelfs gevraagd om de banken van slijtplekken te voorzien !!  Het blijft dus heel persoonlijk , de één vindt het mooi en de ander lelijk. Wanneer u dus geen bank wenst met kale plekken is een bank met koeienhuid geen goede keuze, of u laat de kussens of zitting met gewoon leder of stof bekleden.

 

 

Sorteer op

Online Catalogus

pakhuis21 online catalogus

Aanbieding

NIEUW

Voor de trouwe viervoeter maken wij nu ook  banken op maat, in diverse modellen en koeienhuid soorten zoals deze Bertha hondenbank.

 

 

© 2009 - 2020 Koeienbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel